Funderat på att starta eget
eller komplettera din nuvarande verksamhet?
Nio anledningar att titta närmare på SUNRIDER®-erbjudandet:
1. En affärsrörelse inom den växande och lönsamma trenden Hälsa och Välmående.
2. Affärsidén är att inspirera hälso- och miljömedvetna konsumenter att bli självständiga kunder som väljer att handla direkt från SUNRIDER®. För denna konsumtionsvolym erhåller du bl.a. en bonus på c:a 5 - 25% på omsättningen beroende på volym. Du kan även sälja produkter om du önskar och erhålla en direkt handelsvinst på minst 50 - 60%.
3. Ditt praktiska arbete består främst i att vara coach för de självständiga kunderna och andra distributörer i din grupp.
4. Låg startkostnad! Normal investering ligger mellan c:a 4.000:- och 10.000:- exkl.moms, inräknat produkter för egen konsumtion, demoprodukter och utbildningsmaterial.
5. Ett rörligt och fritt jobb i en positiv och självutvecklande miljö, där du är din egna chef och bestämmer din arbetstid själv, normalt 5 - 20 tim/veckan.
6. En normal ersättning före skatt för en målmedveten verksamhet bör inom ett år ligga mellan 8.000:- och
25.000:-/mån, beroende på arbetsinsats och volym. Fortsätter du därefter med samma satsning är en intäkt uppåt 80 -100.000:-/mån inom fyra-fem år fullt möjligt.
7. Du stöds av ett beprövat utbildningssystem med din egen personliga coach.
8. Du backas upp av ett världsledande företag inom Hälsa och Välmående, SUNRIDER® International, >> www.sunrider.com.
9. Sist men inte minst, SUNRIDER® erbjuder dig organiska, rena, koncentrerade och balanserade produkter för ditt eget behov av näring, sport, hudvård, kosmetik och hushållsprodukter. Produkter som är en glädje att rekommendera!
>> Klicka här för sammanfattande presentation av SUNRIDER® affärserbjudande (3 sidor).
OBS! Du agerar som en självständig företagare med egen näringsverksamhet. Du är därigenom helt ansvarig för din verksamhet i förhållande till alla myndigheter inkl Skattemyndigheten.