SUNRIDER® - en unik produktserie för hela kroppens välbefinnande!
Läs mer om ett urval av >> SUNRIDER®-produkterna
OBS! All information på följande sidor är inofficiella översättningar av SUNRIDER®´s egen produktinformation och är inte juridiskt godkänd av dem. För den officiella informationen gå till >> www.sunrider.com, klicka på "shop online". N.B. All information are unofficial translation into swedish. For official information go to
>> www.sunrider.com
Alla SUNRIDER®-produkter, även hudvårdsserien, har den flertusenåriga kinesiska filosofin om kroppens egen förnyelsekraft som grund. Likt t ex
”Qi-Gong” strävar de efter att stödja kroppens inneboende förmåga till balans.

Alla SUNRIDER®-produkter är organiska - baserade på matörter och vegetabilier - med en mycket hög koncentration. De räcker i de flesta fall flera gånger längre än andra märken.
SUNRIDER®, med huvudkontor i Los Angeles, tillverkar praktiskt taget allt i egna fabriker. Företaget, med 22 års framgångsrik historia, är världs-ledande inom hälsa och välmående, med aktivitet i över 30 länder.

SUNRIDER® är ett familjeföretag ägt och drivet av paret Chen. De är själva experter - Tei Fu Chen är farmakolog och världsrenommerad örtkännare, Oi-lin Chen är lic.läkare i USA.
Läs mer om >> Produktfilosofin som ligger till grund för alla SUNRIDER®-produkter.