Ett världsledande och unikt företag...
SUNRIDER® International
" Vårt mål är att förbättra människors livskvalité runt om i världen genom att erbjuda en extraordinär affärsmöjlighet som gör det möjligt att uppnå ekonomiskt oberoende och långsiktig säkerhet, genom att tillverka världens bästa högkvalitativa hushålls-, hudvårds- och skönhetsprodukter, samt koncentrerad vegetabilisk mat och dryck, kännetecknade av expertisen och filosofin hos Sunriders ägare". (Inofficiell översättning av Sunrider® mål.)
Följande skäl gör att vi valt SUNRIDER® framför andra nätverksföretag - 9 fakta:
Företaget är stabilt.
1. Sunrider är ett familjeföretag med 23 års framgångsrik historia - grundades 1982 - nu med miljardomsättning årligen. SR har inga aktieägare på börsen som kräver utbetalning. Paret Chen - ägarna - besitter expertisen själva. Tei Fu Chen är doktor i farmakologi och världsrenommerad örtexpert, Oi-lin Chen är licensierad medicine doktor i USA.
2. De tillverkar alla sina produkter i egna anläggningar, ägda av dem själva och kontant betalda - inga banker som kräver ränta.
3. Dr Tei Fu Chen är den som har huvudansvaret för att utveckla alla produkter, detta gör att han har full kontroll. De har FDA:s (USA:s läkemedels- och livsmedelsverk) godkännande.
* Tre fakta som ger oss ett långsiktigt företag som är stabilt och pålitligt och där ägarna - experterna har full kontroll över tillverkningen och slipper kompromissa.
Produkterna är organiska och rena.
4. Produkterna genomsyras av en flertusenårig filosofi som syftar till att bygga och bibehålla kroppens egen biobalans.
5. Råvarorna odlas på ett organiskt och traditionellt sätt på jordar fulla med näring. Inga syntetiska kemikalier, gödningsämnen, färgämnen eller konserveringsmedel används.
6. Produkterna är koncentrerade 10 - 30 ggr och innehåller alltid ett brett spektrum av näring i balanserad form.
* Tre fakta som ger oss produkter med mycket hög koncentration av balanserad näring - levande föda, som kan stärka kroppens livskraft (=Qi eller chi).
Nätverket är etiskt.
7. Affärsiden bygger på egen konsumtion och rekommendation. Kan om man så önskar kompletteras med försäljning - endast liten investering i lager behövs. Den rekommenderade konsumtionen ger dig bonus, försäljningen ger dig handelsvinst.
8. Snabb ersättning är möjlig för nya medlemmar. Generösa och stabila ersättningar för den som väljer att arbeta uthålligt med nätverket som en affärsidé.
9. Levande och flexibelt nätverk där medlemmarna placeras efter den mänskliga relationen och inte efter en stel plan. Detta ger ökade chanser att bygga upp ett långvarigt och stabilt nätverk.
* Tre fakta som ger oss ett långsiktigt nätverk med hög etik, uppbyggt på stabila mänskliga relationer, med stor valfrihet och rättvisa ersättningar vars storlek är beroende av insatt arbete.
Sunrider® är medlem i Direct Selling Association. En förening som värnar om hög etisk nivå på sina medlemsföretag.
Besök även SUNRIDER® INTERNATIONALS officiella hemsida: >> www.sunrider.com